Sabtu, April 20, 2019

LAGU ROHANI JAWA - ELING ELING MANUNGSO BAKALE MATI

Lirik lagu Rohani Gereja

Judul Lagu: ELING ELING MANUNGSO BAKALE MATI.
Genre Lagu: Rohani, Gospel.


LAGU ROHANI JAWA - ELING ELING MANUNGSO BAKALE MATI

VERSE
Eling - eling manungso bakale mati
Eling - eling eneng donya piro lawase
Eling eling bondo donya ora langgeng
Nderek Gusti langgeng selaminyo

MEDLEY
Sing sabar lan mantep
Tekan pungkasane
Sing sabar lan mantep
Nderek gusti yesus
Sing sabar lan mantep
Pikantuk ganjaran
Sing sabar lan mantep
Mlebu kraton swargo

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon