Lirik Lagu Jawa Cak Dikin & Endah Laras - Sengkaling Ninggal Janji

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Cak Dikin & Endah Laras.
Judul Lagu: Sengkaling Ninggal Janji.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Cak Dikin & Endah Laras - Sengkaling Ninggal Janji

Pi :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Piasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Pa :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Pa + Pi :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar