Lirik Lagu Jawa Cak Dikin – Wiwid - Susu Murni

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Cak Dikin – Wiwid.
Judul Lagu: Susu Murni.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Cak Dikin – Wiwid - Susu Murni

Pa :
Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
Ning nyatane
Gede tenan kasiate

Pi :
Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
Lha yen perlu
Aku malah nesu nesu

(dialog)
Pa : ngopo ndadak nesu barang?
Pi : Yo nesu sampeyan saru kok!
Pa : Alah kuwi salah ing finaham
Pi : Lha terus opo kae maune
Pa : Ngene lho karepku ngene rungokno

Pa :
Sing cilik kuwi kuthane
Sing sithik penduduke
Kasiat gede kuwi susune
Kang kondang ing boyolali

Pi :
O ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
Boyolali pancen wis kondang susune

Pa :
Sing sopo wis ngrasakke
Mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Pi :
Susune pancen murni
Mas putih julukane
Soko kutho boyolali tersenyum

Reff :
kembali ke atas wujude pancen 

Pa + Pi :
Soko kutho boyolali tersenyum
Soko kutho boyolali tersenyum

Pa : Mik susu ahh

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar