Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Aku Teko

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Didi Kempot.
Judul Lagu: Aku Teko.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Aku Teko

Aku teko tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki
Nganti seprene ra biso lali

Kulo mriki pengen mireng kabare sesami
Tumraping gesang mring tiyang jawi
Sayuk rukun iku kang utami

Tego larane ora tego patine
Simbah biyen ngono kuwi welinge
Roso kangen ora ono watese

Jroning rogo yen isih ono nyawane
Tego larane ora tego patine
Roso kangen marine ketemu kowe

Reff :
Aku teko tekan kene mergo eling kowe
Nuruti ati sing kangen iki
Nganti sePiene ra biso lali

Tego larane ora tego patine
Simbah biyen ngono kuwi welinge
Roso kangen ora ono watese

Jroning rogo yen isih ono nyawane
Tego larane ora tego patine
Roso kangen marine ketemu kowe
Roso kangen marine ketemu kowe

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar