Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Tangise Ati

Posted by BangRingo,com on Kamis, April 25, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Didi Kempot.
Judul Lagu: Tangise Ati.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Tangise Ati

Udan deres wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi gegarising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gedhang yuaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

Reff :
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, April 25, 2019 Kamis, April 25, 2019

0 komentar:

Posting Komentar