Lirik Lagu Jawa Eddy Laras & Ami DS - Tahan Godha

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Eddy Laras & Ami DS.
Judul Lagu: Tahan Godha.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Eddy Laras & Ami DS - Tahan Godha

Pi :
Aduh lae
Aduh lae mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh lae
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing kePiungu mung suarane
Biso ugo wis duwe wanito seje

Pa :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo yen aku ra tau mikir
Numpak kreto bali ngayogja
Haning kutho niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik yen aku bakal neko-neko
Percoyo o aku tetep tahan godha

Pi :
Aduh lae
Yen pancen bener kandane
Rino wengi aku mung tansah memuji
Mugo biso lestari saklami-lami

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar