Lirik Lagu Jawa Endah Saraswati - Merapi Tak Pernah Ingkar Janji

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Endah Saraswati.
Judul Lagu: Merapi Tak Pernah Ingkar Janji.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Endah Saraswati - Merapi Tak Pernah Ingkar Janji

Merapi kang dadi saksi
Kabut putih melu anyekseni
Opo sing lagi tak roso iki
Sing ono sak jroning ati

Tresnamu tansah tak anti
Nyawang merapi tan nggegirisi
ngudoroso tresno kang suci iki
ngucap janji sehidup semati

Tresnaku lan tresnamu
Ora tau gawe tatu
Ora luntur amergo wektu
Ora ilang sak jroning kalbu

Kaliurang oh kaliurang
Dadi manise kenangan
Kaliurang oh kaliurang
Dadi kenangan sepanjang jaman

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar