Lirik Lagu Jawa Esemu

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Esemu.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Esemu

Suwe ora ketemu cah ayu gawe gandrunging atiku
Tak suwun rinten lan dalu pamujiku manggiha rahayu
La piye genah genahe ya gene tak antu-antu kabare
Ora esuk ora sore mung kelingan sak solah bawane

Nadyan mung krungu suwarane
Apa maneh yen nyawang eseme
Bebasan segara madu
Kalah manis sing manis pancen esemu

Ibo bungahing ati cah manis antuk nugrahaing Gusti
Nora mung jroning impenku bisa nyanding sliramu cah ayu

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar