Lirik Lagu Jawa Janji Cidro

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Janji Cidro.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Janji Cidro

Mas opo kowe ra eling
Marang janji Piasasti
Tresnamu iku sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku

Wis suwe aku ngenteni
Kang bakal nyenengke ati
Tresnamu kuwi sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo

Cukup semene aku ngugemi
Roso tresno lan sayang iki
Cukup semene kowe nyidrani
Janji kang wus mbok tanam ing jeroning ati

Reff :
Naliko jaman semono
Susah seneng urip bareng
Kowe wis bedo uripmu mulyo
Kok banjur lali karo aku

Wis suwe aku ngenteni
Kang bakal nyenengke ati
Tresnamu kuwi sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo

Cukup semene aku ngugemi
Roso tresno lan sayang iki
Cukup semene kowe nyidrani
Janji kang wis mbok tanam ing jeroning ati

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar