Lirik Lagu Jawa Kelik Pelipur lara & Endah Saraswati - IMU ILU INU IKU

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Kelik Pelipur lara & Endah Saraswati.
Judul Lagu: IMU ILU INU IKU.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kelik Pelipur lara & Endah Saraswati - IMU ILU INU IKU

Pa : Yen lagi kangen karo kenyo
Pi : Muni i miss you 
Pa : Yen lagi seneng karo kenyo
Pi : Muni i love you
Pa : Yen lagi mempeng karo kenyo
Pi : Muni i need you 
Pa : Yen lagi gendheng karo kenyo
Pi : Muni i kiss you

Pa :
Oh cah ayu ngguya ngguyu
Oh cah ayu gawe klayu
Oh cah ayu ojo mlayu
Oh cah ayu oh i love you

Pi : Yen lagi kangen karo Piiyo
PA : Muni i miss you
Pi : Yen lagi seneng karo Piiyo
Pa : Muni i love you
Pi : Yen lagi mempeng karo Piiyo
PA : Muni i need you
Pi : Yen lagi gendheng karo Piiyo
Pa : Muni i kiss you

Pa :
Oh cah ayu ngguya ngguyu
Oh cah ayu gawe klayu
Oh cah ayu ojo mlayu
Oh cah ayu oh i love you

Pi : Yen lagi kangen karo Piiyo
PA : Muni i miss you
Pi : Yen lagi seneng karo Piiyo
Pa : Muni i love you
Pi : Yen lagi mempeng karo Piiyo
PA : Muni i need you
Pi : Yen lagi gendheng karo Piiyo
Pa : Muni i kiss you

Pa :
Oh cah ayu ngguya ngguyu
Oh cah ayu gawe klayu
Oh cah ayu ojo mlayu
Oh cah ayu aku cinta kepadamu

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar