Lirik Lagu Jawa Manthous - Tak Eling Eling

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Manthous.
Judul Lagu: Tak Eling Eling.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Manthous - Tak Eling Eling

Tak eling eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
Candik ayu sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu
Sing ora nguwati
Nadyan widodari
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku
biso nyanding lintang panjerino

Semar sabrang
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku
biso nyanding lintang panjerino

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar