Sabtu, April 20, 2019

Lirik Lagu Jawa Mikir Blonjo

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Jawa Mikir Blonjo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Mikir Blonjo

Koyo ngene rasane
Wong duwe pacar maneh
Kurang mangan kurang turu
Mikir blonjo mikir waktu

Sejak aku kenal kowe
Awakku tan soyo kuru
Yen wengi ra biso turu
Kepingin endang ketemu

Reff :

Yen tak pikir yen tak pikir aku dosa
Marang bojo marang bojo lan wong tuwo
Saben dino saben dino aku goro
Omong rene omong rene aku rono

Aduh emak tambanono
Anakmu sing nyandang tresno

Tambanono temu ireng
Ben atiku iso tentrem
Tambanono kunci jahe
Ben aku ning omah wae

Koyo ngene rasane
Wong duwe pacar maneh
Kurang mangan kurang turu
Mikir blonjo mikir waktu

Reff :

Yen tak pikir yen tak pikir aku dosa
Marang bojo marang bojo lan wong tuwo
Saben dino saben dino aku goro
Omong rene omong rene aku rono

Aduh emak tambanono
Anakmu sing nyandang tresno

Tambanono temu ireng
Ben atiku iso tentrem
Tambanono kunci jahe
Ben aku ning omah wae

Tambanono temu ireng
Ben atiku iso tentrem
Tambanono kunci jahe
Ben aku ning omah wae

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon