Lirik Lagu Jawa Najeeb - Man Draup Tukang Becak

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis:  Najeeb.
Judul Lagu: Man Draup Tukang Becak.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Najeeb - Man Draup Tukang Becak

Man draup tukang becak, becak'e sering rusak
Dasar lucu uwonge, sabar laka jengkelek
Genjote alon-alon, karo diejak guyon
Man draup seneng guyon

Reff:
Ning panjatan man draup teol
Megap-megap napase
Sing nunggang mung gemuyu bae

Ora suwe lagi digenjot
Pedhal sing tengen copot
Man draup gagean mencolot

Wurung anjog ning pasar
Sing nunggang ora sabar
Mudhun ning tengah dalan
Ora nein bayaran
Man draupe gemboran

Reff:
Ning panjatan man drauo teol
Megap-megap napase
Sing nunggang mung gemuyu bae

Ora suwe lagi gigenjot
edhal sing tengen copot
Man draup gagean mencolot

Wurung anjog ning pasar
Sing nunggang ora sabar
Mudhun ning tengah dalan
Ora nein bayaran
Man draupe gemboran

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar