Lirik Lagu Jawa Ngalamuning Ati

Posted by BangRingo,com on Senin, April 29, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Ngalamuning Ati.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Ngalamuning Ati

Yen tak roso
Ra kuwowo, roso jroning ati
Tansah kelingan kembange netro
Nggodha aku, rino wengi

Pancen nyoto
Yen si rupo, yo ra mitoyoni
Nanging aku wis kebacut, tresno
Angel nggonku angoncati

Pamujiku
Mbok bisowo katekan setyaku
Katresnanku u u u u ditimbangi
Tresno kang satuhu

Koyo ngopo
Ebo bungah, roso jroning ati
Katekan setyaku kang tak arep,
Bejo nggonku urip iki

Reff:
Pamujiku
Mbok bisowo katekan setyaku
Katresnanku u u u u ditimbangi
Tresno kang satuhuuuu

Koyo ngopo
Ibo bungah, roso jroning ati
Katekan setyaku kang tak arep,
Bejo nggonku urip iki

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 29, 2019 Senin, April 29, 2019

0 komentar:

Posting Komentar