Lirik Lagu Jawa Nyandang Kasmaran

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Nyandang Kasmaran.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Nyandang Kasmaran

Pi :
Suminar bulane kelingan eseme
Aduh rasane ati kok koyo ngene
Saben wengi mung tansah katon sliramu
Duh wong bagus kowe nggawe kangene atiku

Suminar bulane koyo pasuryanmu
Atiku iki kesengsem karo kowe
Mung siji kowe mas sing tak impi-impi
Ning atiku aliramu koyo bulan dadari

Pa :
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange

Reff :

Pi :
Koyo ngene nyandang kasmaran
Yen diroso rasane pengen ketemu
Suwengi ra sandhingan nggreges atiku
Duh wong bagus ojo nggawe gelane atiku

Pa :
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange

Reff :
Pi :
Suminar bulane koyo pasuryanmu
Atiku iki kesengsem karo kowe
Mung siji kowe mas sing tak impi-impi
Ning atiku aliramu koyo bulan dadari

Pa :
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange

Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange
Kowe nduk kowe nduk sing tak gandrungi
Yen kowe kembange sing mesti aku kumbange

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar