Sabtu, April 20, 2019

Lirik Lagu Jawa Paul Jajan - Keturutan

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi: Paul Jajan.
Judul Lagu: Keturutan.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Paul Jajan - Keturutan



Mangan kupat ta' udarane
Isine berase ketan
Ora liwat ta' sabarane
Janjine yen keturutan

Ojo methi' kembang melati
Methi'o godonge duren
Salahku ra bakal ta' baleni
Janjine aku biso balen

Methi'o godonge duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lali-lali di eling-eling

Methi'o godonge duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lali-lali di eling-eling

Back to top

Reff:
Methi'o godone duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lai-lali dieling-eling

Methi'o godone duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lali-lali di eling -eling

Methi'o godonge duren
Kembang melati digawe suntil

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon