Senin, April 22, 2019

Lirik Lagu Jawa Sembranan

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sembranan.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sembranan

Pa:
Enake dhik ayo mlaku-mlaku
Tur dhasare iki malem Minggu
Katone kowe ngguya-ngguyu
Karo mesem sajake kowe setuju


Pi:
Saiki mas aku nagih janji
Yen jarene arep mbok turuti
Kepengin gelang sing sak driji
Tur ya emas aja mung imitasi


Pa:
Apa edan yen kowe wis ra kelingan
Blonjo sithik wae tur akeh potongan
Ya suk emben yen oleh tunjangan
Tuku gelang sing gedene ra ukuran

Pi:
Aja duka mas yen aku mung sembranan
Pora pisan yen aku ngajak guyonan
Yen wis suwe aku ngerti dewe
Yen blonjone cukup dinggo mangan wae

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon