Lirik Lagu Jawa Sri Minggat

Posted by BangRingo,com on Senin, April 29, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sri Minggat.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sri Minggat

Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

Sri, opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku, atiku loro

reff :
Ndang balio.. Sri..
Ndang balio…o
Aku loro mikir kowe
Ono ning endi..

Ndang balio.. Sri..
Ndang balio.. o
Tego temen
Kowe minggat ninggal aku

Yen pancene Sri
Kowe eling aku
Ndang balio
Aku kangen setengah mati

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 29, 2019 Senin, April 29, 2019

0 komentar:

Posting Komentar