Lirik Lagu Jawa Tulung Pentung

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tulung Pentung.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tulung Pentung

Pi :
Wiwit biyen tak openi
Ning saiki ono ing endi
Mulo biyen ojo gampang janji
Ning saiki kok malah lali

Pa :
Janjimu tansah tak ugemi
Omonganmu ojo mblenjani
Ojo gawe loro ing ati
Janji iku kudu ditepati

Pi :
Ora weruh yen kowe ngapusi
Aku tiwas nunggu lan ngenteni
Tak rewangi mangan turu lali
Jebul kowe lali ing janji

Pa :
Kembang jagung yo nduk yo kuning rupane
Aku getun nolong slirane
Embong lurung ono ning gunung
Aku nolong malah kok pentung

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar