Lirik Lagu Jawa Dian Ratih - Wek Isun Balekno

Posted by BangRingo,com on Selasa, Mei 07, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Dian Ratih.
Judul Lagu: Wek Isun Balekno.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Dian Ratih - Wek Isun Balekno

Apuwo riko petik kembang ono ring taman
Kembang iku kembang rumatan
Opo sing katek pamit riko njaluk sulung
Kembang sak empang duwen isun

Apuwo riko petik kembang ono ring taman
Kembang iku kembang rumatan
Opo sing katek pamit riko njaluk sulung
Kembang sak empang duwen isun

Riko nganggep nang isun
Mage konco dulur
Tapi mentolone riko
Metik duwen isun

Kembang iku kembang rumatan
Sun njaluk nang riko
Gandolane ati gancang riko balekno

Riko nganggep nang isun
Mage konco dulur
Tapi mentolone riko
Metik duwen isun

Kembang iku kembang rumatan
Sun njaluk nang riko
Gandolane ati gancang riko balekno

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, Mei 07, 2019 Selasa, Mei 07, 2019

0 komentar:

Posting Komentar