Lirik Lagu Jawa Didi Kempot & Ibu Hj. Rina Iriani - Dalan Tembus

Posted by BangRingo,com on Jumat, Mei 10, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Didi Kempot & Ibu Hj. Rina Iriani.
Judul Lagu: Dalan Tembus.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot & Ibu Hj. Rina Iriani - Dalan Tembus

Pa :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Pi :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran

Pa + Pi :
Karanganyar magetan wis ra krenggosan

Pi :
Paribasan sak kedet metro wis tekan

Pa :
Woh wohan sing do gemandul

Pi :
Tidak bohong pancen leres (memang betul)

Reff :
Pa :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pa + Pi :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pi :
Mbun sing netes ono ing rambut
(Howo adem) sing digowo kabut

Pa :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pi :
Nganti sePiene neng ati tansah kelingan

Pa :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
(Kenal pisan selawase mesti eling)
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Woh wohan sing do gemandul

Pi :
Tidak bohong pancen leres (memang betul)

Reff :
Pa :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
(Dalan tembus) dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pa + Pi :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pi :
Mbun sing netes ono ing rambut
(Howo adem) sing digowo kabut

Pa :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pi :
Nganti sePiene neng ati tansah kelingan

Pa + Pi :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, Mei 10, 2019 Jumat, Mei 10, 2019

0 komentar:

Posting Komentar