Lirik Lagu Jawa Novita - Jaket Iki

Posted by BangRingo,com on Selasa, Mei 07, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Novita.
Judul Lagu: Jaket Iki .
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Novita - Jaket Iki 

Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapak ake aku
Mbok lepas jaketmu njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu
Sak tenane aku ngerti

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

Reff :
kembali ke atas..langit mendhung…

Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, Mei 07, 2019 Selasa, Mei 07, 2019

0 komentar:

Posting Komentar