Lirik Lagu Jawa Reny Farida - Anune Sopo

Posted by BangRingo,com on Selasa, Mei 07, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Reny Farida.
Judul Lagu: Anune Sopo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Reny Farida - Anune Sopo

Rambut rebondingan, alise nanggal sepisan
Lambe sigar kepundung, uwis ojo podo bingung
Bangkik nawon kenceng, bokong semok nongko sesigar
Iki anune sopo, duwene uwong hang sun sayang

reff :
Awak isun ati iki, mesti bain ono hang nduwe
Cinta sayang isun, mung kanggo wong siji
Senyum welas asih, kanggo sopo bain

[He lare manis, kulit kari kelimis]
[Lambe sigar kepundung, anune sopo, anune sopo]

Anune wong hang sun sayang

reff :
Awak isun ati iki, mesti bain ono hang nduwe
Cinta sayang isun, mung kanggo wong siji
Senyum welas asih, kanggo sopo bain

[He lare ayu, bangkik kari gedigu]
[Bokonge semok, kanggone sopo, kanggo sopo]

Kanggone wong hang sun sayang

Rambut rebondingan, alise nanggal sepisan
Lambe sigar kepundung, uwis ojo podo bingung
Bangkik nawon kenceng, bokong semok nongko sesigar
Iki anune sopo, duwene uwong hang sun sayang

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, Mei 07, 2019 Selasa, Mei 07, 2019

0 komentar:

Posting Komentar