Lirik Lagu Jawa Tony Q Rastafara - Ojo Lali

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Tony Q Rastafara.
Judul Lagu: Ojo Lali.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tony Q Rastafara - Ojo Lali.


Ora Iso Karepe dewe
Kabeh ono aturnne
Yen pengen urip karepe dewe
Manggono ning alas dewe
Jajalo...
Raksano...

Uripe manungso
Becik be brayan tepo sliro
Yen Arep Mulyo Sumeleh ke ati
Ora usah gumum
Karo gilape ndoyo

Ojo lali sopo kowe
Soko ngendi anggongmu asale
Ojo lali kudu eling
Ojo dumeh yen ora gelem keweleh

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar