Lirik Lagu Jawa Ki Joko Petruk - Jenang Gulo

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019


Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Ki Joko Petruk.
Judul Lagu: Jenang Gulo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Ki Joko Petruk - Jenang Gulo.

Jenang gulo kowe ojo lali
Marang aku iki cah ayu
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Dhek semono aku tetep tresno
Lan tetep setyo cah ayu
Durung nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik mesti nesu
Terus ngajak padu jo ngno ojo ngono


Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dhek biyen cah ayu
Nate janji bungah susah
Podho dilakoni

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar