Lirik Lagu Jawa Manthous - Tak Eling Eling

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019


Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Manthous.
Judul Lagu: Tak Eling Eling.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Manthous - Tak Eling Eling.

Tak eling eling
Opo Slira sing nate ketemu
Ing naliko iku
Candik Ayu Sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu
Sing ora nguwati
Nsdyan Widodori
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang legog legog
Ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku

Atiku poyang payingan
Tak eling Eling
Pancen sliramu
Sing mara marai
Mbesok kapan aku
Biso nyanding
Lintang panjerino

Semar sabrang legog legog
Ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku

Atiku poyang payingan
Tak eling eling
Pancen sliramu
Sing mara marai
Mbesok kapan aku biso nyanding
Lintang panjerino

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar