Lirik Lagu Jawa Aji Saka - Nyidam Sari

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Aji Saka.
Judul Lagu: Nyidam Sari.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Aji Saka - Nyidam Sari. 

Duh wong ayu pepujaning ati
Koyo ngene wong nandang asmoro
Opo toh awakku dewe duh dewo jawoto gung
Welaso mring wakmami
Besuk kapankan bakal jejer lan wong ayu
Umpomo niro nahkoda
Tanpo prahu sasat biso den pepetri
Nyidam sari asmoro

Umpama sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpama sliramu margi wong manis
Pun kakang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro resono
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise
Aduh dadi ati selawase

Nalikan iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora biso lali
Lha kae lintange mlaku

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro resono
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise
Aduh dadi ati selawase

Nalikan iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mari ora biso lali
Lha kae lintange mlaku

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar