Lirik Lagu Jawa Andy R - Galawi

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Andy R.
Judul Lagu: Galawi.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Andy R - Galawi

Galawi galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi galawi.., warureja ngantikan margasari..

Galawi galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan, pengusaha seniman,pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..

Reff:
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pengunungan,
Kenteng ora ngresulahan..

Lingak linguk sadawane galawi,
Kiwe tengen toko ning pinggir gili,
Pompa cor wesi ngantikan konfeksi,
Warung sate tahu aci..

(Galawi galawi..), pancene mbetahi
(Galawi galawi..), pancene ngangeni

Galawi..galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi..galawi.., warureja ngantikan margasari..

Galawi..galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan,pengusaha seniman, pelajar santri pondokan..
Galawi galawi..

Reff:
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pengunungan,
Kenteng ora ngresulaha..

Purwahamba pancen indah pantaine,
Adus banyu panas guci enggone,
Kabupaten tegal langka tunggale,
Tentrem ayem rakyate..

(Galawi galawi..), pancene mbetahi
(Galawi galawi..), pancene ngangeni

Galawi..galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi..galawi.., bumijawa ngantikan dukuhturi..

Galawi..galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan, pengusaha seniman,
Pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar