Lirik Lagu Jawa Loro Bronto

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Loro Bronto.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Loro Bronto

Yen kelingan mring sliramu aduh
Kadyo renujed atiku
Yen siang tansah katon malelo
Ndalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali kangmas
Dhek semono nate janji
Nedyo arep urip bebarengan
Bungah susah dilakoni

Naning aku ora ngiro
Yen sliramu bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo
Banjur kromo ora
Nganggo kondo-kondo

Wis pestine lelakonku aduh
Aku mung kudu narimo
Sopo kang biso paring usodo
Nggonku nandhang loro bronto


Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar