Lirik Lagu Jawa Cah Ndeso

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Cah Ndeso.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Cah Ndeso

Ibo bungahku yen aku dadi mitramu
Tindak tandukmu mung tansah nggodo atiku
Opo karepmu aku mung tansah setuju
Janji sliramu ora gawe gela aku

Nanging kepiye sajak sajake sliramu ngece
Marang aku ora nggape
Aku rumongso pancen aku bocah ndeso
Aku ra bondo lan kurang toto kromo

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar