Lirik Lagu Jawa Cak Dikin & Wiwid - Gulu Pedhot

Posted by BangRingo,com on Rabu, April 24, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Cak Dikin & Wiwid.
Judul Lagu: Gulu Pedhot.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Cak Dikin & Wiwid - Gulu Pedhot

Pa:
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pi:
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff :
Pa:
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri..
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot..

Pi:
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko..
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

reff:
Pa:
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pi:
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff:
Pa:
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot

Pi:
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Pa: Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pi: Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Pa: Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pi: Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Pa: Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pi: Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki

Previous
« Prev Post

Loading...
Rabu, April 24, 2019 Rabu, April 24, 2019

0 komentar:

Posting Komentar