Lirik Lagu Jawa Dini Aditama - Ayun Ayun Gobyog

Posted by BangRingo,com on Rabu, April 24, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Dini Aditama.
Judul Lagu: Ayun Ayun Gobyog.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Dini Aditama - Ayun Ayun Gobyog

Ayun ayun gobyog gawe
Gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

reff :
Ayun ayun gobyog gawe
Gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

reff :
Ayun ayun gobyog gawe
Gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

reff :
Ayun ayun gobyog gawe
Gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

reff :
Ayun ayun gobyog gawe
Gumun tekun sarto rukun
Akeh kang kayungyun
Dadi srono iku datan jemu
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu

Previous
« Prev Post

Loading...
Rabu, April 24, 2019 Rabu, April 24, 2019

0 komentar:

Posting Komentar