Lirik Lagu Jawa cak dikin-wiwid - Roman Ndeso

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: cak dikin-wiwid.
Judul Lagu: Roman Ndeso.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa cak dikin-wiwid - Roman Ndeso

Pa :
E yen ditamatke
Soko ngarep soko mburi biasa wae
Nanging nyatane
Embuh kepiye rasaku kesedot wae

Pi :
E jebulane
Lha kok podho roso kuwi yo tak alami
Mboh soko ngendi
Ngerti ngerti sliramu nyanthol ning ati

Pi :
E adik sing tenane
Ndak kiro kang sliro ora tau nggape
Dek wingi kuwi contone
Mangsaku ngganteng sliramu kok cuek wae

Pi :
Duh kangmas sopo kondho
Numpak mobil ben tikungan nyenggol dhodho
Senadyan roman ndeso
Dasarku seneng dadi ora opo opo

Pa + Pi :
O pancen tresno
Tekane ora biso dinyono nyono
Ra nom ra tuwo
Biso wae ngalami tresno roman ndeso

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar