Lirik Lagu Jawa Lilin Herlina - Wonogiri

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Lilin Herlina.
Judul Lagu: Wonogiri.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Lilin Herlina - Wonogiri

Wonogiri hiburane mas
Hiburane kang yo campursari

Mojang cilik kotane mbangun lestari
Kabeh rakyate podo nyawiji

Koyo kowe lan aku wis dadi siji
Ojo pisah nganti tekaning pati
Koyo banyune kari kayangan
Katresnanku ora bakal ilang

Endah yen disawang gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Endah yen disawang gunung gandul
Dadi lambang jodone wong loro
Koyo kowe lan aku saiki akur
Jalaran ketemu ing gajah mungkur

Sego tiwul lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas setengah mati

Sego tiwul lawuhe iwak teri
Aku gandrung mas setengah mati

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar