Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Kedanan Cino

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Didi Kempot.
Judul Lagu: Kedanan Cino.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Kedanan Cino

Abang abang klentenge pasar gedhe
Saben liwat mung tansah eling wae
Eeeseme ngaaleme
Meylan anak ragile chik meymey

Ngisor mripat ono andheng andhenge
Ora kuat mbok aku mandheng ayune
Tak gandheng ning klenteng
Tresnaku jebul mung ono impen

Reff :
Srengenge ning pucuk nggunung
Padangono atiku sing nandang wuyung
SePiene tansah ngelamun
Eling meylan sing wis pindhah ning mediun

Rembulan sing lagi njedhul
Gek ning endi yen aku kepingin nusul
Yen ngerti mesti tak susul
Wani nekad senajan nggandhol sepur

Oh meylan anak ragil chik meymey
Tak rewangi nglambreng nggoleki kowe
Ning endi lungani
Kedanan cino abot sanggane

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar