Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Mari Kangen

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Didi Kempot.
Judul Lagu: Mari Kangen.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Mari Kangen

E jebul kae sing tak anti-anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E mari kangen mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem mulat netro kang tajem
Mari kangen mulat siro
Netro tajem tyas jatmiko

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar