Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Pak Sopir

Posted by BangRingo,com on Kamis, April 25, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Didi Kempot.
Judul Lagu: Pak Sopir.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Pak Sopir

Pak sopir kondhange yen ngaso mampir (uwis suwe)
Ngedem mesin mampir warung langganane
Pak kernet ugo ora ketinggalan (ikut)
Melu midun ngiras karo ngecek eban

Bane opo kempes
Kempes opo ora
Bane opo gembos mbos,
Gembos opo ora

Nanging yen pak sopir siji iki
Seje karo sopir liyane
Nanging yen pak sopir siji iki
Yen tak sawang pancen gede tirakate

Nyopir alon alon
Watone kelakon
Nyopir golek pangan
Rino wengi direwangi turut ndalan

Tangan nyekel setir kiwo tengen
Sikil ngidak gas lan kopling
Sabar tur nerimo
Bot abote kanggo nguripi kluargo

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, April 25, 2019 Kamis, April 25, 2019

0 komentar:

Posting Komentar