Lirik Lagu Jawa Reny Farida - Gugat Nang Sopo

Posted by BangRingo,com on Kamis, April 25, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Reny Farida.
Judul Lagu: Gugat Nang Sopo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Reny Farida - Gugat Nang Sopo

Kali wis ilang kedunge
Pasar nono kumandange
Gemericike banyu sing ono asate
Sepi koyo ati iki

Semendal rasane ati
Riko kok sampek ati
Meneng-meneng mentolo
Riko ninggal isun
Tego melaku sulung

Isun mulo nyejo teko
Ring surupe penganten riko
Kepingin nyawang sedelo baen
Rupan riko kanggo hang pungkasan

Reff :
Semendal rasane ati
Riko kok sampek ati
Meneng-meneng mentolo
Riko ninggal isun
Tego melaku sulung

Takdir nggowo impen nyoto
Pisahe isun lan riko
Sak temene batin iki sing biso nerimo
Tapi gugat nang sopo

Reff :
Isun mulo nyejo teko
Ring surupe penganten riko
Kepingin nyawang sedelo baen
Rupan riko kanggo hang pungkasan

Isun mulo nyejo teko
Ring surupe penganten riko
Kepingin nyawang sedelo baen
Rupan riko kanggo hang pungkasan

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, April 25, 2019 Kamis, April 25, 2019

0 komentar:

Posting Komentar