Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Sewu Dino

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Didi Kempot.
Judul Lagu: Sewu Dino.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Didi Kempot - Sewu Dino

Rasane lemes awak iki
Koyo tanpo doyo
Naliko layangmu tak woco
Atiku koyo ra percoyo

Tak enteni rino klawan wengi
Suko manah nggonmu bali
Nganti ra kroso ueis sewu dino
Nggonmu pamit lungo

Salahku opo dusoku opo
Kowe tego nggandheng Piiyo liyo
Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu

Aku ra ngiro lamung ra nyono
Yen atimu ra koyo ayumu
Yen atimu ra koyo ayumu

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar