Lirik Lagu Jawa Manthous - Kembang Kecubung

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Penyanyi/Artis: Manthous.
Judul Lagu: Kembang Kecubung.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Manthous - Kembang Kecubung

Awite pisan ketemu
Jroning ati dona ora kuwowo
Ing sunareng netramu,
Gawe bingung rasaning atiku

Opo kang dadi sebabe
Rino wengi gandrung kapirangu
Amargo solah bawane
Biso gawe brantangen atiku

Wiwit iku atiku soyo ora karuan
Roso kapang jroning ati
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku

Yen sliramu nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung
Kunu ra piye piye

Wiwit iku atiku soyo ora karuan
Roso kapang jroning ati
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku

Yen sliramu nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung
Kunu ra piye piye

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar