Lirik Lagu Jawa Gawe Gelo

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Gawe Gelo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Gawe Gelo

Koyo wong wuto sing ilang tekene
Mlakumu ing wengi kuwi
Opo sing kok karepake

Naliko aku ngerti
Sliramu cidro janji
Ngapusi awakku

Rasane ati iki
Koyo ra percoyo
Kowe ngimpi opo

Rasane kepingin njerit
Nangisi tresnaku
Nangisi nasibku

Kowe gawe gelo Kowe gawe loro
Nglarani atiku nglarani uripku
Gawe gelo aku opo to salahku
Kowe ngapusi aku

Kowe gawe gelo kowe gawe loro
Nglarani atiku nglarani uripku
Gawe gelo aku opo to salahku
Kowe gawe gelo

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar