Lirik Lagu Jawa Manten Sewengi

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Manten Sewengi.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Manten Sewengi

Kelingan naliko jaman semono
Ning jakarta uripku isih rekoso
Ngelak tak rasakke luwe tak rasakke
Rekoso nganti tekan sePiene

Tak tinggaPae wong ayu kowe ning kono
Entenono setyaku nganti tekaku
Aku golek sandang lungo golek pangan
Tak suwun jo nganti lali sembahyang

Reff :
Nalikane salaman ning setasiun
Mripat mbrabak karo netes ake eluh
Ora gelem ora lilo yen tak tinggal
Piya piye wong isih temanten anyar

Sak pungkur lungaku
Ojo mung ngelamun
Dongakno dongakno
Mugo biso klakon sing tak suwun

Kelingan naliko jaman semono
Ning jakarta uripku isih rekoso
Ngelak tak rasakke luwe tak rasakke
Rekoso nganti tekan sePiene

Reff :
Nalikane salaman ning setasiun
Mripat mbrabak karo netes ake eluh
Ora gelem ora lilo yen tak tinggal
Piya piye wong isih temanten anyar

Sak pungkur lungaku
Ojo mung ngelamun
Dongakno dongakno
Mugo biso klakon sing tak suwun

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar