Lirik Lagu Jawa Gemes

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Gemes.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Gemes

Oh gemes aku
Gemes aku kelingan sliramu
Oh nganyelake
Bola-bali kok mung kuwi pitakone
Oh gemes tenan
Yen ngendika astane melu kluyuran
Oh mangkelake
Durung-durung wis werna-werna kersane

Lo lo lo mengko dhisik
Lo lo lo mundhak ora becik
Lo lo lo jo kesusu
Lo lo lo mundhak digeguyu


Oh gemes aku
Gemes aku yen moco meneh layangmu
Oh mangkelake
Ning jan-jane mung nambahi kangen wae

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar