Lirik Lagu Jawa Jaranan

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Jaranan.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Jaranan

Jaranan nganggo klambi abang
Wong wis tuwo katik nunggang papah gedhang
Aduh lae mbok yo golek dalan padang
Ngelingono uripmu podho klambrangan


Jaranan mangan beling wedi
Mlebu warung kathik pesen wedang kopi
Bakul ayu terus dicedhaki
Bareng mbayar reko reko dadi


Gibag gibig gibag gibig
Wong wis tuwo ojo nggidit
Gedag gedeg gedag gedeg
Bujang rondo natap gedeg


Jatilan si kromo leo
Wong wis tuwo isih koyo joko
Gandrung rondo sing denok deblong
Bareng ditulak sirahe puyeng

Tuku sewek batikan tuban
Wong wis tuwek isih keranjingan
Kasmaran atine bingung
Bocah dolan dithungi penthung


Ojo polah ojo obah
Disorak kathoke bedah
Jegat jegot jegat jegot
Jaran mbandang kolore pedot

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar