Lirik Lagu Jawa Genduk Ayu Rupane

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Genduk Ayu Rupane.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Genduk Ayu Rupane

Duh gendhuk ayu rupane
Ora teges aku sengit slirane
Mung aku eling dek mbiyene
Sliramu tegel medot katresnane

Sing tak jaluk mung ngapuro
Sak ikine aku ora nompo
Mbiyen ati iki loro
Mung katresnanku wis kok sio-sio

Mung saiki sliramu
Pingin mbangun tresno kang wis layu
Saya lara atiku
Tak gowo nganti diganjel gelu

Ngapuren awakku iki
Ora teges mung nglarani ati
Sing tak jaluk mung pamuji
Nggonku nyonggo tresno nganti tekaning pati

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar