Lirik Lagu Jawa Gethuk

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Gethuk.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Gethuk

Sore sore padang bulan
Ayu kanca pada dolanan
Rene rene bebarengan
Rame rame e do gegojegan

Kae kae rembulane
Yen disawang kok ngawe awe
Koyo koyo ngelingake
Konco kabeh jo do turu sore sore

Sethuk asale saka tela
Mata ngantuk iku tambane apa
Gethuk asale saka tela
Yen ra mathuk atine rada gela

Ja ngono mas aja aja ngono
Kadung janji mas
Aku mengko gela

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar