Lirik Lagu Jawa Hewes Hewes

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Hewes Hewes.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Hewes Hewes

Wes hewes hewes
Dikandhani ora ngrewes nganyelke ati
Wes hewes hewes
Ganti klambi langsung bablas tanpo bosa-basi
Wes hewes hewes
Mulur kaya permen karet rak mari-mari
Janjine teka ditunggoni nganti wengi, rak bali-bali


Ja ngono mas aja ngono
Biyen ngono saiki kok ngene
Pipa landa kacang dionceki
Lunga terus sapa ta sing diparani
Ja ngono mas aja ngono
Pipa ledeng aja dithuthuki
Ngakune aku sing ditresnani
Nyatane aku ra tau dikancani

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar