Lirik Lagu Jawa Jae Wono

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Jae Wono.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Jae Wono

Umpamane pancen wus ginaris
Amung bisa nyawang slagane kang anglam-lami
Tinemune jebul tansah anyenyongah ati
Eman-eman rasaku mung eman

Jae jaene wana mung ngayang ngayang
Jae wana poyang payingan rasaku
Jae wana kaya kumledhang ragaku
Jae wana tansah angayang ayang

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar