Lirik Lagu Jawa Kecemplung Ember

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kecemplung Ember.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kecemplung Ember

Adem ayem kampung tentrem dadi goyang
Apa maneh wong lanang sing mata kranjang
Saben dina golek dukun sing peng pengan
Pada bingung kedanan si randha kembang

Bujang nganggur polahe kok nunjang palang
Janji weruh si rondho ngangsu neng sendhang
Mesam mesem kedap kedip karo nantang
Bujang nekat duwit panas mesa diutang

Sendhok porok dibuntel kacu yen mlerok nyopotke untu
Pitik trondhol saba warung randha cebol marakke bingung
Gandrung Banyuwangi wis meh tekan Bali
Ati bingung rina wengi

Gandrung tanpa ukur sing wedok ngamuk nyuweki kasur
Jago cilik tanpa cengger (jagone gundhul)
Alah duwe bojo kok isih eker
Seneng randha sing isih menthel
Bojone ngamuk digethak kecemplung ember

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar