Selasa, April 23, 2019

Lirik Lagu Jawa Jaka Lelur

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Jaka Lelur.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Jaka Lelur

Awan-awan turu dengkur
Yen bengi kanggo kluyuran
Joko lelur bocah nganggur
Kang lagi nandang kasmaran

Awan-awan ngombe limun
Limune katutan semut
Awan bengi tansah ngalamun
Kelingan mbok rara mendhut

Apa kowe tega tenan
Nyawang aku kang kasmaran
Aku arep nyemplung sumur
Anane mung sumur kompan

Aku wani mati tenan
Timbang urip kewirangan
Nanging aku isih wedi
Turu ijen neng kuburan

Jaka lelur kemul sarung
Ngalor ngidul ra karuan
Dasar bocah rada gemblung
Arep mati eling bancakan

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon